Diversiteit en kwaliteit

Frame Verhuur is een onderdeel van Frame Vastgoed. Waar Frame Vastgoed zich richt op belegging en ontwikkeling, richt Frame Verhuur zich op het verhuren van woonruimte. Vanuit onze vastgoedportefeuille verhuren wij woningen in Rotterdam en omstreken, in zowel de vrije sector als in de sociale verhuur. Wij hebben deze woningen geselecteerd op hun omgeving, functionaliteit, fysieke staat en woonkwaliteit. Die selectie heeft geleid tot een grote diversiteit in de betreffende woningen en doelgroepen.

Doelgroepen

Om een idee te krijgen van de verschillende doelgroepen binnen de stedelijke woonmilieus: deze lopen uiteen van studenten tot ouderen, maar ook gezinnen en expats voorzien wij graag van huisvesting, passend binnen de betreffende doelgroep.

Vrije sector & sociale verhuur

Frame biedt zowel huurwoningen in de vrije sector als in de sociale verhuur aan. Bij beschikbaarheid van een woning geldt meestal geen wachttijd en wordt u als huurder direct geholpen zonder tussenkomst van tussenpersonen of instanties. Op deze manier worden extra kosten en tijd bespaard.