Algemeen

Het appartementencomplex Kerkedijk bestaat uit 5 gebouwen met ieder 22 appartementen (sociale verhuur en vrije sector) en ligt in een groene, veilige omgeving.

Omgeving & bereikbaarheid

Wonen in Kerkedijk geeft een dorpsgevoel, maar biedt de gemakken van een grote stad. Diverse winkels zijn op loopafstand, er is ruim voldoende parkeergelegenheid (gratis bij de woningen en betaald in het winkelgebied) en de ligging is zeer centraal ten opzichte van de uitvalswegen A15 en A16. Ook zijn er meerdere tram- en buslijnen actief rondom Kerkedijk. Voor specifieke informatie hieromtrent verwijzen wij u graag naar de website van de RET.

Specificaties

De appartementen van Kerkedijk betreffen drie- en vierkamerwoningen in drie verschillende typen. Type A is 70 m2, type B is 58 m2 en type C is 71 m2. De centrale entree is voorzien van de postbussen en een videofooninstallatie. Elk appartement heeft een inpandige berging. De woningen op de begane grond hebben een tuin en de overige woningen een balkon.

Adresgegevens Kerkedijk:

Grienderwaard 85, Rotterdam (IJsselmonde)
4 kamer appartement op de 1e etage
Huurprijs: € 817.50 (kaal)
Servicekosten: € 50.74 per maand

Contact

Wilt u deze woning bezichtigen of heeft u vragen neem dan contact op met:
Imanda Schimmer 06-38 14 58 96 of mail: verhuur@framegroep.nl

Voordat wij een bezichtiging plannen ontvangen wij graag; BRP (basis registratie personen met historisch adressen), kopie ID, Inkomensgegevens en een verhuurdersverklaring.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.