Algemeen

De 87 appartementen van Vegelinssteyn zijn bestemd voor senioren en bevinden zich in een gebouw van 4 en 6 verdiepingen. Vegelinssteyn beschikt over een gemeenschappelijke recreatieruimte, een ruimte voor scootmobiels en een afgesloten fietsenstalling. De ruime gemeenschappelijke tuin geeft de woonbeleving een groen karakter.

Omgeving & bereikbaarheid

IJsselmonde staat bekend als de groene voortuin van Rotterdam. In de nabije omgeving van het appartementencomplex zijn dan ook diverse mooie parken te vinden. Voorzieningen om de dagelijkse boodschappen te doen zijn binnen handbereik; evenals het Maasstad ziekenhuis. Daarnaast zijn meerdere tram- en buslijnen actief rondom Vegelinssteyn. Voor specifieke informatie hieromtrent verwijzen wij u graag naar de website van de RET

Specificaties

Alle woningen zijn tweekamerwoningen die zich in twee typen onderscheiden. Woningtype A is 49 m2 en woningtype B is 50 m2. De woningen op de begane grond hebben een tuin en de overige woningen een balkon. Alle woningen beschikken over een eigen berging.

Adresgegevens Vegelinssteyn:

Bredenoord 214, Rotterdam (IJsselmonde), een twee kamer appartement op de derde verdieping van bovengenoemd complex. De woning zit in een binnengang en in de ochtend is er zon op het balkon Huurprijs: € 509,59pm
Servicekosten: € 61,19 pm
Voorschot stookkosten: € 65,00 pm

Contact

Wilt u deze woning bezichtigen of heeft u vragen neem dan contact op met:
Imanda Schimmer 06-38 14 58 96 of mail: verhuur@framegroep.nl

Als u interesse in de woning heeft dan ontvang ik graag voordat we een bezichtiging plannen de volgende gegevens;

  • ID inclusief telefoonnummer
  • Basis Registratie Personen ( BRP gegevens op te halen bij de gemeente)
  • Inkomensgegevens laatste drie maanden
  • Verhuurdersverklaring mits er sprake was van een huurwoning.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.